De bedste læger endokrinologer i Moskva

Endokrinologen specialiserer sig i diagnosticering, behandling og forebyggelse af komplikationer af sygdomme i organerne i det endokrine system - skjoldbruskkirtlen, parathyroid, pankreas og reproduktive kirtler, binyrerne, hypofysen og hypothalamus.

En endokrinolog bør konsulteres, hvis diagnosen eller mistænkt diabetes mellitus, autoimmun thyroiditis, goiter, Itsenko-Cushing-sygdom, Sheehan syndrom, gigantisme, dværgisme, osteoporose, fedme eller udmattelse, forstyrrelse af seksuel funktion.

Han forsvarede den første kvalificerende kategori som en endokrinolog, modtaget supplerende uddannelse på moderne tilgange til behandling af diabetes type 1 og 2, ledsage overgangsalderen hos kvinder med endokrine sygdomme, pædiatrisk endokrinologi. Har betydelig erfaring i diagnosticering og behandling af skjoldbruskkirtlen sygdomme, patologi, hypofyse og binyrerne, der med succes anvendes i ambulant rådgivning teknikker, både voksne og børn i et tværfagligt medicinsk center. At være certificeret specialist inden for pumpebehandling, udvælger og korrigerer insulindoser hos patienter med diabetes.
Lægen i den første kvalifikationskategori.
Uddannelse: klinisk bopæl, specialitet - endokrinologi, Endokrinologisk Forskningscenter for Det Russiske Akademi for Medicinsk Videnskab (2001); Tyumen State Medical Academy, specialitet - General Medicine (1999).
Opdateringskurser: Moderne aspekter ved behandling af diabetes mellitus type 1 og 2 (2003); Behandling af overgangsalder hos kvinder med hormonal endokrine sygdomme - Terapi og praksis, Institut for Endokrine Gynækologi, Statens Institution ENC RAMS (2004); Institut for Pædiatrisk Endokrinologi, MMA. IM Sechenov (2006); Psykosomatiske lidelser, Psykiatrisk afdeling og Psykosomatik MMA. IM Sechenov (2009).
Certifikater: Pump insulinbehandling; Endocrinology, PFUR (2015).
Praktikophold: Afdeling for Endokrinologi og Diabetologi, Pædiatrisk Fakultet (2011); Intensive Care Unit i klinikken "Leonberg", Tyskland (2016).
Medicinsk erfaring - 17 år.

Område: Romersk, Ilyich-pladsen.

endokrinologi: 2000 gnid.

Lægen af ​​den højeste kvalifikationskategori med de rigeste tredive års medicinsk erfaring. Omfattende teoretisk viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige tillade en specialist til at foretage en rettidig og præcis diagnose og behandling af diabetes, thyreoidea lidelser, hypofyse, binyrer og andre endokrine sygdomme hos voksne og børn.
Læge i den højeste kvalifikationskategori.
Uddannelse: klinisk praktik i endokrinologi, endokrinologisk forskningscenter (1978); RNIMU dem. NI Pirogov (2. MOLGMI), specialitet - medicinsk virksomhed (1977).
Certifikat: "Endocrinology", First MGMU dem. IM Sechenov (2014).
Avanceret træning i endokrinologi, MMA. IM Sechenov (2009).
Medicinsk erfaring - mere end 40 år.

Område: Turgenevskaya, Sretensky Boulevard.

endokrinologi: 1650 rubler.

Endokrinolog med over 40 års erfaring, en ph.d. i patologi på hypothalamus-hypofyse-systemet i 1973, bekræfter jævnligt den højeste kvalifikation kategori. Indtil 2012 ledes han afdelingen for endokrinologien i polyklinikken for det medicinske center for præsidenten for Den Russiske Føderations kontor. Certificeret af indenlandske og internationale diabetologiprogrammer. Erfaringer og regelmæssigt deltage i uddannelsesprogrammer om aktuelle emner i behandlingen af ​​sygdomme i det endokrine patologi giver Boris effektivt bruges som bedste praksis for nationale videnskab og resultaterne af moderne international praksis.

Læge endokrinolog i kategorien højeste kvalifikation (1990). Kandidat i Medicinsk videnskab (1973).
Gentagne gange tog avancerede kurser ved instituttet for endokrinologi af akademiet for postgraduate uddannelse.
Indenlandske og internationale certifikater om diabetes, fedme, skjoldbruskkirtel sygdomme.
Gentagne gange talte på russiske og internationale kongresser og kongresser om forskellige problemer af endokrinologi. Forfatter af mere end 30 større videnskabelige artikler om endokrinologi og neuroendokrinologi.
Medicinsk erfaring - mere end 40 år.
Boris Vasilyevich tager ind i "Clinic of Modern Medicine. Iaki".
Patienter er optaget til adressen:
Moskva, pl. Sejr, 2, Bldg. 1.

Område: Victory Park, Kutuzovskaya.

Omkostninger: 2500-2700 rubler.

specialiteter: ultralyd. endokrinolog.

Certificeret endokrinolog i den første kvalifikationskategori. Gennemfører modtagelse voksne på grund af behovet for diagnose og behandling af sygdomme i hypothalamus-hypofyse-systemet, diabetes, cancer og diffuse processer i skjoldbruskkirtlen. Korrigerer hormonbehandling, optimerer insulinindtaget og danner rehabiliteringsprogrammer efter operationer på endokrine kirtler. Aktivt medlem af faglige samfund. Mere end 25 års erfaring inden for lægepraksis er præsenteret i 10 videnskabelige publikationer.
Lægen i den første kvalifikationskategori.
Uddannelse: klinisk opholdstilladelse i terapi ved basen af ​​Mogilev byens hospital (1987); Grodno State Medical Institute, specialitet - General Medicine (1986).
Primær specialisering inden for endokrinologi på det hviderussiske medicinske akademi for efteruddannelse (1989).
Opdateringskurser: Aktuelle problemer med skjoldbruskkirtel og diabetologi (1991); Klinisk diabetologi og fedme (1995, 1997); Skjoldbruskkirtel (2006); Udvalgte spørgsmål thyroidologi (2008); Klinisk diabetologi og fedme (2008); Diabetes og fedme, diagnose, behandling (2010); Sygdomme i hypothalamus-hypofysesystemet (2005, 2010); Klinisk diabetologi og thyroid patologi (2012); Generelle spørgsmål om endokrinologi (2013).
Certifikater: Ultralyddiagnose (2015); Endokrinologi (2013).
Medlem af Association of the Russian Society of Diabetology, endokrinologer.
Permanent deltager af årlige konferencer: Nuværende tilgange til diagnose og behandling af skjoldbruskkirtel sygdomme; Diabetes mellitus. Incretiner: et nyt udseende i behandlingen af ​​type II diabetes; Endokrine patologi og graviditet.
Forfatter af over 10 artikler om thyroidologi.
Medicinsk erfaring - 29 år.

Område: Oktober, Dobryninsk.

endokrinologi: 3000 gnid.

Elena som en diætist og endokrinolog muliggør diagnose og behandling af patienter med diabetes, sygdom i skjoldbruskkirtlen, binyrer, hypofyse, osteoporose, overvægt. Gør vægttab programmer, individuelle kostvaner, gennemfører bioimpedans undersøgelser af kropssammensætning.
Uddannelse: I 1982 sluttede hun fra Yaroslavl State Medical Institute med en grad i generel medicin.
Avancerede kurser: I 1992 gennemførte hun et professionelt omskolingskursus i specialiteten "Endocrinology" i bunden af ​​Kirov Leningrad State Institute. I 1994 gennemførte hun et professionelt omskolingskursus i specialiteten "Endocrinology" på staten Stavropol Medical Academy. I 1997 gennemførte hun et professionelt omskolingskursus i specialet "Endocrinology" på Tver Medical Academy. I 2004 gennemførte hun et professionelt omskolingskursus i specialet "Endokrinologi" på det russiske medicinske akademi for efteruddannelse. I 2009 gennemførte hun et professionelt omskolingskursus i specialet "Endokrinologi" på det russiske medicinske akademi for efteruddannelse. I 2010 gennemførte hun et professionelt omskolingskursus i specialiteten "Skole for diabetes mellitus" på det endokrinologiske videnskabelige center. I 2011 gennemførte hun et professionelt omskolingskursus i specialet "Uddannelse i osteoporose" på Det Arthrologiske Center. I 2015 gennemførte hun et professionelt omskolingskursus i specialet "Dietologi" på Institut for Ernæring i Det Russiske Akademi for Medicinsk Videnskab. I 2015 gennemførte hun et professionelt omskolingskursus i specialet "Andrologi" på det russiske folkemusik.
Certifikater: om endokrinologi: gyldig til 07.06.2019.
Deltagelse i arrangementer: I 2009 og 2010 Elena Nikolaevna deltog i kongressen "Man and Medicine", deltog i skolen for at praktisere læger om aterosklerose og endokrinologi.
Almindelig praksis: Erfaring som en endokrinolog - 24 år. 1992 - 2012 - MZH "Rzhevskaya CRH", Rzhev, endokrinolog 1982-2004 - MZH "Rzhevskaya CRH", Rzhev, praktiserende læge. 2010 - n / in - Medicinsk bedrift "SM-Clinic". Læge i den højeste kvalifikationskategori.

Område: Vandstadion, Voykovskaya, Petrovsko-Razumovskaya, Tekstilshchiki, Kuzminki, Pechatniki.

Anmeldelser af endokrinologer i Moskva

  • Hun modtager en reception på klinikken "Medicinsk Center Trustmed på Taganka" på
    Moskva, distrikt Tagansky, st. Alexandra Solzhenitsyn 5, bld. 1
  • Hun modtager en reception på "Miracle Doctor at Shkolnaya 49" klinik på
    Moskva, distrikt Tagansky, st. Skole d. 49
  • Han modtager en reception på Medical On Group - Podolsk klinik på
    Moskva-regionen, Podolsk, st. Pionerskaya 14
    og i en anden klinik
  • Hun gennemfører en reception på klinikken "Andrologisk klinik på Kursk" på
    Moskva, Basmanny-distriktet, 2. Syromyatnichesky pr. d. 10
  • Hun modtager en reception på klinikken "Medicinsk Center Trustmed på Taganka" på
    Moskva, distrikt Tagansky, st. Alexandra Solzhenitsyn 5, bld. 1
  • Modtagelse i klinikken "Euromedklinik" på
    Moskva, Østdistriktet, Lilac Boulevard, 32a
    og i en anden klinik
  • Leader modtagelse i klinikken "Polyclinic № 5" på
    Moskva, Khamovniki-distriktet, st. Plyushchikha 14
  • Hun udfører en reception i klinikken "NP Medical Center PULSE (Clinic of Functional Disorders at Gabrichevsky)" på
    Moskva, Shchukino-distriktet, st. Gabrichevskogo d. 5, korp. 3

Seneste anmeldelser

  • Julia
  • 2019/02/18

Anmeldelse af Murashko (Mirina) Ekaterina Yuryevna

Lægen tog mig tidligt og lyttede meget professionelt og opmærksomt til mig og så på alle test og undersøgelser, foreskrevet behandling. I midten af ​​ugen møder vi igen.

  • Daria
  • 2019/02/18

Anmeldelse af Aksenova Alisa Alexandrovna

En god, passende, forstående, kompetent og venlig læge, en meget positiv læge. Jeg talte om mine bekymringer, hun lyttede omhyggeligt, besvarede spørgsmål af interesse, undersøgte og foreskrevne prøver. Jeg er helt tilfreds med modtagelse.

  • Nina
  • 2019/02/17

Anmeldelse af Ostanina Alla Anatolevna

Jeg kunne godt lide den måde, lægen undersøgte mig, hun gav mig behandling og sendte mig en ultralyd, så hun tog mig igen og bestilte andre tests, lægen spurgte mig mange spørgsmål om min sundhedstilstand. Lægen sagde først, at gastroskopi skulle ske, men efter at hun havde mærket hendes mave, sagde hun at dette ikke skulle ske, men en ultralyd skal gøres. Det forekom mig et godt tegn, hvis lægen foreskriver billigere og enklere i stedet for dyre og komplicerede procedurer, Det betyder, at lægen ikke forfølger penge!

  • Helena
  • 2019/02/17

Anmeldelse af Murashko (Mirina) Ekaterina Yuryevna

Jeg vendte mig til denne læge med en skarp vægtforøgelse. Høring af lægen var ret spændt. Efter ordene fra lægen, "Hvad vil du have fra mig? En magisk pille?" Jeg ønskede at vende om og forlade.

  • Helena
  • 2019/02/17

Anmeldelse af Verbovskaya Anna Pavlovna

Gorgeous, opmærksomme, kompetente læge! Lægen imponerede mig og for første gang i så meget tid fandt jeg min læge, der ville være flere af dem i vores tid! Lægen forklarede alt for mig klart, på en tilgængelig og forståelig måde!

  • Irene
  • 2019/02/15

Anmeldelse af Murashko (Mirina) Ekaterina Yuryevna

Lægen foreskrev behandlingen og testen, jeg vil gå til næste udnævnelse efter testen. Ekaterina Yurievna er en kompetent specialist, hun sagde ikke og skrev ikke noget overflødigt.

  • Andrew
  • 2019/02/15

Tilbagemelding om Ermekova Batima Kusainovna

Lægen indsamlet anamnese, forhørte mig, mens jeg ikke modtog nogen praktisk råd og gavn, vi vil mødes igen, lægen sagde, at hun ville male diætene. Hun gennemførte forskning for 1500 og tildelte prøver for 12 tusind. Venlig, opmærksom, god og høflig læge, jeg har et godt indtryk.

  • Antonina
  • 2019/02/14

Anmeldelse af Ostanina Alla Anatolevna

Meget høflig, høflig og kompetent læge, jeg planlægger at gå videre til hende. Hun undersøgte, gav mig anbefalinger, ordineret medicin og indsamlede tests.

  • anonym
  • 2019/02/14

Anmeldelse af Murashko (Mirina) Ekaterina Yuryevna

Jeg skriver aldrig anmeldelser, men besluttede derefter at dele. Jeg var i klinikken 3 gange. 1 besøg - generel høring. Sendt til at bestå test for 12.000 rubler. I dette tilfælde, med det forbehold, at det er bedre at overføre det fra dem, da andre forkert tager og begår fejl. 2 besøg - test. 3 besøg var den mest interessante. Jeg tilmeldte mig den tidligste tid, lægen var 40 minutter for sent, og det var mest ubehageligt, der var en stærk lugt af dampe, da jeg var på kontoret. Administratoren sagde til mig, at duften kommer fra det faktum, at lægen hele tiden tager prøver og arbejder med steriliserende stoffer. Nå, ja. For 2 receptioner med en ernæringsekspert og 4.000 rubler, lærte jeg det for at tabe sig: - du skal flytte mere; - Har ikke en sød; - der er ingen mel; - om aftenen må du ikke spise kulhydrater. De forsøgte også at overbevise mig om, at jeg har en afhængighed af slik, som jeg kategorisk var uenig i. Jeg bruger det som alt andet, det sker om aftenen. Men jeg sidder aldrig og "drøm ikke om chokolade." På trods af dette blev jeg ordineret nogle piller. Jeg bad bare menuen for ugen, for hvilken jeg i virkeligheden først henvendte mig til en ernæringsekspert. Gav en slags uforståelig type brochure. Bemærk, at selv tale ikke om udarbejdelse af individuel ernæring under hensyntagen til de modtagne analyser og hvad en person spiser og hvad der ikke gør. Generelt er der ikke mere at sige. Jeg kan forstå, at vi alle er sene, at alle har ferie, men vigtigst af alt er resultatet af en sådan "konsultation" nul.

Endokrinologer i Moskva (1709 læger)

Anmod om en tidsplan i klinikken

Anmod om en tidsplan i klinikken

Anmod om en tidsplan i klinikken

Omkostninger til

Anmod om en tidsplan i klinikken

Anmod om en tidsplan i klinikken

Anmod om en tidsplan i klinikken

Anmod om en tidsplan i klinikken

Anmod om en tidsplan i klinikken

Anmod om en tidsplan i klinikken

Anmod om en tidsplan i klinikken

Hvordan tilmelder man en endokrinolog i Moskva?

Vælg en af ​​1709 endokrinologer efter bedømmelse og anmeldelser, tilmeld dig via telefon eller via internettet.

Endokrinolog i Moskva: prisen for optagelse

Prisen på at modtage en endokrinolog i Moskva fra 600 rubler. op til 12277 gnid.

Rådgive endokrinologen i Moskva

Fundet 647 anmeldelser af de bedste endokrinologer.

Endokrinolog - hvilken slags læge behandler han?

Endokrinolog behandler følgende sygdomme:

  • diabetes mellitus
  • hypothyroidisme
  • osteoporose
  • overvægt
  • thyroiditis
  • Laktoseintolerans

Følgende diagnostiske metoder kan anvendes til diagnose:

Og analyserer også:

  • Thyroidhormonanalyse
  • Testosteron Test
  • Analyse for prolactin
  • Analyse for FSH
  • Fostervandsindeks
  • Interferon status
  • Blodtest for hormoner TSH
  • Urin Metanephrin Analyse
  • ACTH analyse

Bedste Endokrinologer i Moskva

Ledende specialistklinik. Engageret i patologier af skjoldbruskkirtlen, diabetes, osteoporose, fedme, patologier i binyrerne. Tilmelder regelmæssigt videnskabelige konferencer, herunder udenlandske og internationale. Han er forfatter til mere end 30 artikler i specialiserede publikationer og manualer til studerende og lærere af medicinske universiteter.

Lægen modtager på klinikken

Specialiserer sig i diagnosticering og behandling af sygdomme i det endokrine system. Når man arbejder med mennesker, der er overvægtige i første omgang søger de væsentligste årsager til denne tilstand og deres løsninger, yderligere beredt daglige rutine og ernæring baseret på individuelle karakteristika og efterfølgende support. I sin praksis lægger han stor vægt på at arbejde med patienten, hans træning og forklare årsagerne og konsekvenserne af en overtrædelse, hvilket bidrager til en hurtigere opnåelse af gode behandlingsresultater. Forfatter af 2 artikler af specialiserede publikationer.

Rådgive en god endokrinolog i Moskva.

God endokrinolog i Moskva

Hun var på udkig efter en god endokrinolog for et år siden. Jeg kan anbefale Yeltsov til EI, hun var på hendes "Mama" klinik. Hvis du har brug for en specialist, der er i stand til at forstå vanskelige sager, så rådgiver jeg kun hende.

Piger rådgiver den kompetente, gode endokrinolog i Moskva, tak.

Den bedste læge - Jeg elsker ham - Shilin D.Ye. Det tager forskellige steder. Det mest budgetmæssige, i området 1600 s. - Børns klinik Semashko på Frunzenskaya (du skal ringe til registreringsdatabasen og tilmelde dig). Selv for dyre tager her http://www.petrovka-med.ru, finder du det på listen over læger. Hans tilgang er dette: han vælger en behandlingsmetode og forklarer alt for dig. Derefter styrer du processen selv og kommer til det, hvis der er noget i vejen med testene. Han er professor, han foredler selv i udlandet, men samtidig (som sjældent sker) en fremragende læge! Jeg har set ham i fire år og er meget glad for, at der er en læge, der kan stole på, som helbreder, ikke helbreder og ikke pumper penge og fortæller rædselshistorier.

Jeg var også for nylig på udkig efter en praktisk endokrinolog. En slægtning fik IVF med diabetes og blev behandlet af Eltsova E.I. Jeg gik til hende med hormonforstyrrelser og manglende graviditet. Månedligt kunne være med et interval på tre måneder. Hun foreskrev behandling for nu, og advarsel om, at hvis der er et langt mangel på graviditet efter kurset, kan du få brug for IVF. Jeg bliver stadig behandlet, indstillet til en god... hendes terapi har justeret cyklusen, selvom hun tidligere havde drukket forskellige stoffer, men der var noget ved daub, så stilhed generelt. Jeg har behandlet Eltsova i tre måneder, jeg kan kun sige gode ting. Hun arbejder nu hos mor, og tidligere havde hun lært i byens kliniske hospital i 63, 10 år.

Emne: Rådgive en endokrinolog i Moskva, tak.

Tema muligheder

Rådgive endokrinologen i Moskva, tak

Marusya2009, jeg er bange for mig, det er for dyrt

Marikol, måske så kan du rådgive mig til en god gynækolog-endokrinolog?

der er ingen sådan læge - det er en ren russisk lotion.

"Og gynækologs konsultation anbefales. Ja, bare en gynækolog, fordi vi alle husker på, at specialet" gynækolog - endokrinolog "ikke eksisterer, fordi det er umuligt, simpelthen umuligt! - At arbejde som gynækolog uden at vide kvinders endokrinologi. Det er som at være en juveler uden hænder. Teoretisk er det naturligvis muligt, men med praksis begynder problemerne. " http://doktor-natasha.livejournal.com/13886.html

Outputen er fundamentalt forkert. Det skulle lyde som dette: Hvis du ikke vil bruge tid på læger og test, skal du alligevel bruge det. For en privat klinik er der ingen garanti. Læger kommer der ikke fra luften, men fra alle samme stats polyklinikker og fra alle de samme medicinske gymnasier. Og vi skal søge en specialist, og ikke en slags "privat klinik". Søg efter en undersøgelsesmetode blandt slægtninge, venner, bekendte, fora osv. Og det er ikke en garanti. Blandt de anbefalede kom jeg på tværs af absolut ingen læger, trods titler og titler og læger fra Gud. Du kan ikke gætte på forhånd.

Forresten er en privat klinik en betalt adgang. Gæt fra tre gange, at det er mere rentabelt at en læge helbreder dig straks eller længe og kedeligt at "søge efter årsagen til sygdommen"? Hvis lægen er samvittighedsfuld og intelligent - den første. Hvis ikke, godt.

Og hvorfor være flov da?))
brazen reklame. 8-)

PS
Rådgivning til alle ukendte kælenavne har i princippet ingen praktisk værdi.

Irianna, i ******, hvor jeg gættede at blive testet for hormoner. Endokrinolog ****** foreskrev en behandling, der hurtigt gav resultater. Jeg konkluderer: Du vil ikke bruge tid på læger og test - gå straks til en god privat klinik. [/ Citat]

Dumme skilsmisse og gratis reklame!
Jeg var på denne Bronnikova, i cm-klinik. På farten, fra første optagelse, gav tanten mig Tysh-test til 20. Jeg bad hende om at fjerne hendes del siden dyrt. Hun rengjort.. på tusind! i sidste ende gjorde jeg disse tests andetsteds, ikke i CM klinikken.
Og kada kom anden gang, så ændrede Bronnikova sit blik i øjnene, og kada fandt ud af, at jeg ikke gav dem testene. De vil se fra denne procentdel er ikke skrøbelige! очи, fra det øjeblik blev jeg straks en upromiserende klient)))
Hun skrev mig en liste over medicin, hvoraf den ene er helt ukendt, og jeg begyndte at drikke den, og så læste jeg anmeldelser om disse hjul og i en spand med det. Alt mere, jeg er til denne "specielle" eller fod)))

Loren, hvorfor har du ikke tilføjet mine ord til mig?

Luffochka's blog

Rådgive en god endokrinolog i Moskva.

Denne post blev indsendt på Leffochka // · 9. august 2013

19 304 visninger

Piger hallo! Kan nogen rådgive en god endokrinolog i Moskva? Tortureret med forhøjet TTG Pili var altid eutirox 100 μg og TSH var normalt 1,5.

Protokollen begyndte at stige, og jeg øgede eutiroxen, dog med lidt mere end lægen sagde, men den steg igen, og hver gang jeg blev mere og mere, hoppede jeg i 1 måned over fra 2,5 til 8,0 (((og dosis euthyrox er nu 200 mcg, men det vokser stadig og vokser ((((Og den sørgeligeste ting er, at i dag kom resultaterne af hgch og jeg er gravid, men med en sådan TSH og sådan vækst vil det ikke ende med noget godt (((((((

Anmeldelser af Moskva endokrinologer

Anmeldelser og kommentarer om klinikkerne hvor lægen er en endokrinolog. Hvordan finder man en god endokrinolog?

I rampelyset

Kurbanov TA læge lige uberørt!
Højre ON er simpelthen frem for alt ros!

ps Jeg anbefaler alle at være opmærksomme på akvariet!

Jeg udtrykker min taknemmelighed til endokrinologen Gudovannaya L.N. - klart forklarer, overbeviser. Venlig læge, med humor.

Efter det faktum: meget tilfreds med besøg fra lægerne: I. Belyaeva. (encyklopaedist, ophører aldrig med at overraske behageligt), Popova S.A., Skorkina I.K., Tonu A.G.
Og særlig tak til TA Dudchenko!

Jeg bringer min beundring til Dr. Irtuganov, Nail Shamilyevich, for hans høje professionalisme og opmærksomme holdning til patienten.

Hvad kan du spise med højt kolesteroltal og hvad er det ikke? [produkt tabel]

Bukspyttkjertelkræft: tegn og manifestationer, hvor længe de lever, hvordan man behandler